Abonnera på glasögon

Nu kan du abonnera på kvalitetsglasögon till pangpriser! Våra låga priser kan vi hålla för vi använder ny teknik, har egna bågdesigners i Sverige och vi köper glasen direkt av tillverkarna. Inga fördyrande mellanhänder alltså.

Boka gratis synundersökning

I våra abonnemang ingår allt.

2 par enkelslipade från 98 kr/mån (49 kr/par)

2 par progressiva från 198 kr/mån (99 kr/par)

Synundersökning 0 kr

Allt ingår i priset.

Hos oss sparar du tusentals kronor eftersom du slipper alla tilläggskostnader. Väljer du dessutom att abonnera på dina glasögon blir slutpriset t.o.m lägre än om du betalar allt på en gång. I abonnemangspriset ingår alltid valfri båge och senaste generationen glas med rep- och antireflexbehandling samt solfärg. Enda tilläggskostnaden är om du vill ha fotokromatiska glas, 30 kr/mån.

A frame icon

Valfri båge.

Valfri båge i hela butiken ingår gratis. Välj fritt bland hundratals olika designbågar utan att behöva tänka på kostnaden.

A pair of glasses icon

De bästa glasen.

Du betalar inget extra för den senaste generationens glas. Våra progressiva glas är tailored/ individslipade med maximala synfält. Glasen köps in från certifierade glasproducenter som använder högteknologisk produktionsteknik.

A shield icon

Alla ytbehandlingar ingår.

Du får alltid repskydd, antireflex- och antistatisk samt vatten- och smutsavstötande behandling. Och väljer du solglas får du självklart fullt UV-skydd.

Byt glasögon vartannat år.

Abonnemanget baseras på att du behöver nya glasögon vartannat år för att synen förändras (bindningstiden är 24 mån). De gamla glasögonen returneras till oss, du gör en synundersökning, tecknar nytt abonnemang och får glasögon med nya styrkor och nya bågar. Du kan naturligtvis också behålla glasögonen efter det att bindningstiden har löpt ut.

Obegränsat antal synundersökningar.

Du är välkommen att besöka oss när som helst för en ny synundersökning. Du bokar enkelt på hemsidan, via kundtjänst 010-585 5901 eller väljer att komma på drop-in. Och som abonnemangskund slipper du alltid receptavgiften på 398 kr.

Trygghetspaket

Om du tappar bort dina glasögon eller om dom går sönder så får du nya (självrisken är 400 kr för enkelslipade glas och 600 kr för progressiva glas).

Justera din båge kostnadsfritt

Det är viktigt att glasögonen känns bekväma och sitter bra. Självklart är du alltid välkommen in till oss när du vill för att justera dina bågar om du känner att dom inte riktigt passar. Och naturligtvis gör vi detta gratis.

Några saker du kanske undrar

Loading...

Kundtjänst

Vår kundtjänst är öppen vardagar 09-17. Kontakta oss gärna om du har frågor.


Telefon 010-585 5901

Email support@ieye.com

Facebook Instagram Youtube

Copyright © 2020-2023 iEye AB, Reg. Nr. 559176-7172, Kungsportsavenyn 33, 411 36 Göteborg, Sverige