Gratis synundersökning utan köpkrav.

Att testa sin syn har aldrig varit enklare och billigare. Hos oss möts du av helt ny revolutionerande digital teknik som sparar dig både tid och pengar. Synundersökningen är gratis oavsett om du behöver köpa glasögon eller inte.

Boka gratis synundersökning

Boka enkelt på vår hemsida.

Vi har ofta lediga tider, gå in på boka en gratis synundersökningstid och välj den tid som passar dig. Vill du bara komma förbi utan att boka i förväg har vi alltid drop-in hela dagen och vi har sällan väntetider.

A pig, like money, icon

Enklare. Snabbare. Modernare.

Hos oss gör du en synundersökning med den senaste tekniken. Den tar bara ca 10 min och är lika tillförlitlig som en traditionell synundersökning. Boka på vår hemsida, ring kundtjänst på telefon 010-585 5901 eller kom förbi på en drop-in tid.

An optician icon

Optiker på distans.

Våra synundersökningar genomförs på ett modernt sätt med hjälp av nya AI-styrda instrument och med assistans av specialutbildade optikerassistenter. Våra optiker arbetar på distans och utfärdar alla recept och ordinationer.

An eye icon

Så här fungerar synundersökningen.

Vi börjar med en binokulär autorefraktion där båda ögonens synfel mäts automatiskt. Därefter sker en subjektiv undersökning där alla avstånd och brytningsfel (astigmatism) mäts. Våra optikerassistenter kan inte påverka synundersökningen utan den styrs istället av datasystemen. Ögontrycket mäts också efter behov i vissa av våra butiker. Efter avslutad synundersökning utfärdar våra optiker recept.

Några saker du kanske undrar

Loading...

Kundtjänst

Vår kundtjänst är öppen vardagar 09-17. Kontakta oss gärna om du har frågor.


Telefon 010-585 5901

Email support@ieye.com

Facebook Instagram Youtube

Copyright © 2020-2023 iEye AB, Reg. Nr. 559176-7172, Kungsportsavenyn 33, 411 36 Göteborg, Sverige