Din synundersökning hos ieye

Du kan lita på ieye för vi har nu genomfört fler än 100 000 synundersökningar. Hos oss möts du av den senaste tekniken som sparar dig både tid och pengar. Synundersökningen är gratis oavsett om du behöver köpa glasögon eller inte.

Så här fungerar synundersökningen

Vi börjar med att mäta dina nuvarande glasögonstyrkor i en vertometer. Sedan genomförs en binokulär autorefraktion där båda ögonens synfel mäts automatiskt. Därefter sker en subjektiv undersökning där alla avstånd (avstånd och läs) och brytningsfel (astigmatism) mäts. Efter avslutad synundersökning utfärdar våra optiker recept. Om problem upptäcks så kommer du bli rekommenderad till en ögonläkare. Vi använder oss av instrument från Topcon; en världsledande leverantör som mer än hälften av alla svenska optiker använder. Notera att vi inte utfärdar körkortsintyg och vi genomför inte synundersökningar på barn.

När är det dags för en ny synundersökning?

Synen förändras hela tiden och vi rekommenderar att du gör en synundersökning minst vartannat år. Om du upplever något av nedan problem så bör du snarast kontrollera din syn.

  • Trötta ögon och huvudvärk
  • Lässvårigheter
  • Föremål som är nära (översynthet) eller långt borta upplevs suddiga
  • Torra, röda eller kliande ögon
  • Förändrad syn, särskilt om du är över 40 år

Om du är orolig för ögonsjukdom, plötsligt ser ljuscirklar/blixtar, fåtten ögonskada eller ont i ögat bör du snarast kontakta en ögonläkare.

Olika typer av synfel → De vanligaste ögonsjukdomarna → Glastyper →

Kundtjänst

Vår kundtjänst är öppen vardagar 09-17. Kontakta oss gärna om du har frågor.


Telefon 010-585 5901

Email support@ieye.com

Facebook Instagram Youtube

Copyright © 2020-2023 iEye AB, Reg. Nr. 559176-7172, Kungsportsavenyn 33, 411 36 Göteborg, Sverige