ieye är en ny svensk optikkedja startad av grundaren till Smarteyes. Vår affärsidé är att erbjuda Sveriges lägsta priser på kvalitetsglasögon. Vi kan göra detta genom att arbeta på ett annorlunda sätt jämfört med de traditionella optikerna. Vi har utvecklat ny teknik, våra bågar är formgivna av våra egna designers i Sverige och vi köper glasen direkt av tillverkarna. Alltså inga fördyrande mellanhänder.

Vi utvecklar optik

Vi har utvecklat en av världens troligtvis mest avancerade optikkedja och samtidigt ett helt nytt koncept inom optikbranschen. Vår mission är att skapa ett modernt alternativ till den traditionella optikern. Vi gör det enklare, billigare och roligare att shoppa glasögon.

Egen bågdesign

Vi tycker att god design och kvalitativ synvård ska vara för alla, oavsett plånbok. Genom att vi designar alla bågar själva och jobbar utan fördyrande mellanhänder kan vi erbjuda attraktiva priser som gör det enkelt att köpa glasögon som passar just dig.

Automatiserad produktion

Vi har utvecklat ett automatiserat logistik och produktionsflöde och vi använder ett av branschens mest moderna laboratorium. Vi är online med våra butiker, laboratorium och varulager. När en kund beställer glasögon så startas produktionen av skräddarsydda glasögon direkt på ett av våra integrerade laboratorium någonstans i världen. Algoritmer optimerar glasen och det mesta sker utan mänsklig hjälp. Glasögonen skickas sedan direkt hem till kunden. Detta är mycket kostnadseffektivt och vi har samma kvalitet som de dyra märkesglasen.

Läs om vår kallelse till bolagsstämma här.

Kundtjänst

Vår kundtjänst är öppen vardagar 09-17. Kontakta oss gärna om du har frågor.


Telefon 010-585 5901

Email support@ieye.com

Facebook Instagram Youtube

Copyright © 2020-2023 iEye AB, Reg. Nr. 559176-7172, Kungsportsavenyn 33, 411 36 Göteborg, Sverige